HUVITUKSET - Hevoskeskus

Hevoskeskus

HEVOSKESKUKSESSA IHASTUMISVAARA!

Huvivaltion hevoskeskus järjestää erilaisia retkiä ja ratsastusleirejä. Keskuksessa asuu kuusi Islanninhevosta, joiden kanssa voit lähteä vaellukselle kauniisiin pohjalaisiin maisemiin. Hevoskeskuksesta löytyy myös koiraparkki.

Ratsastamaan voivat tulla kaikki yli 12-vuotiaat huvikansalaiset. Pienemmille hevoshulluille voimme järjestää talutusratsastuksia sekä pienimuotoisempia maastoretkiä.

VARAA ISSIKKAVAELLUS: p. 050 383 6696
(ei tekstiviestejä)

TALLIETIKETTI

Saavu tallille hyvissä ajoin, noin 15–20 minuuttia ennen tunnin tai retken alkua. Ilmoitathan meille etukäteen mahdollisista liikkumisrajoitteista, sairauksista ja allergioista. Ole rehellinen myös ratsastustaidoistasi, sinulla ei tarvitse olla aiempaa ratsastuskokemusta.

Kaikilla ratsastajilla tulee olla CE-hyväksytty turvakypärä, hanskat, kannalliset kengät ja sään mukainen, ratsastukseen soveltuva vaatetus. Turvakypärän voit tarvittessa lainata meiltä.

Vältäthän kahisevia ja lepattavia vaatteita. Sadevaatteet voit halutessasi lainata tallilta.

Alkoholin vaikutuksen alaisena ratsastaminen on ehdottomasti kielletty!

Myrskysäällä tai ukonilmalla on turvallisuuden vuoksi viisainta siirtää hevosten kanssa maastoon lähtemistä.

Asiakkaamme ovat vastuuvakuutettuja palvelujen tarjoajan puolesta. Tapaturmavakuutuksesta asiakkaan on huolehdittava itse haluamallaan tasolla. Ratsastaminen tapahtuu asiakkaan omalla vastuulla.

Islanninhevosilla ratsastajan painoraja on 90 kg.

Tervetuloa ratsastamaan!

Copyright Powerpark 2017